måndag 21 oktober 2013

Leksuget besök

I helgen har vi haft besök av moster Erika och hennes Jonas (samma namn = mycket opraktiskt). De kom på fredag förmiddag och sen dess har Moa njutit till max. Hon har lekt och lekt och lekt och myst massor, och det tror jag minsann även besöket gjorde. När Moa inte trodde att det kunde bli bättre klev morbror Nisse in genom dörren och då var lyckan total! :)

I fredags hade vi tacomys samtidigt som resten av svenska folket. I lördags lekte och städade vi, gick en sväng på stan och avslutade med fisksoppa till middag. När klockan började närma sig midnatt drog ungdomarna ut på stan och småbarnsföräldrarna gick och lade sig.

Vi började lördagsmorgonen med sagostund. Fyra böcker plöjde de innan Moa var nöjd :)

Sen lekte vi med bilen och övade att kliva på och av och på och av och på och av...I våras fick Moa en reklamtröja på stan. Nu passar den och budskapet är klockrent!

På vägen hem från stan fick Moa gå själv en bit. Så liten ute i den stora världen!

Och där finns så många fina löv att plocka och leka med

Och det är omöjligt att få till en bra bild när det närmar sig skymning och busungen inte står still mer än en halv sekund

Igår åkte vi till morbror och släppte lös Moa och firade moster i förskott med äppelpaj och chokladbollar.

Chokladbollarna

En lyckad och fullspäckad familjehelg med massa lek och bus och tid att umgås. Nu önskar vi moster lycka till på nya jobbet och hoppas att vi lyckas åka och hälsa på henne i vinter. Att vi annars inte kommer att ses förrän i april/maj vill vi inte tänka på!

Moa läser bok på myskudden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar