fredag 4 oktober 2013

Förkylning

Vår lilla plutt är sjuk. Förkyld, snorig, rosslig och framförallt hostig. Stackars barn! De senaste tre nätterna har hon hostat så att hon nästan kräks. Av det vaknar hon såklart och sen kan hon inte somna om. Nattsömnen har med andra ord varit sisådär och i stort sett obefintlig för den här småbarnsfamiljen. Tack och lov har vi inga planer för helgen. Men ändå, kan hon inte få bli frisk snart?

Bottennappet kom dock i förrgår när det även varade i ögonen. Det rann tårar och kletade på dagen och när Jonas plockade upp en hostande och storgråtande liten tös igår natt var ögonen igenklistrade. Men efter att han tvättade rent kom det inte tillbaka igen. Skönt! En ögoninflammation på det här hade verkligen varit toppen. Fy farao vad jag bävar för för dagisstarten...

Dagen innan Moas förkylning bröt ut var vi på familjedejt hemma hos Vide. Jonas låg dock hemma sjuk, så jag och Moa åkte iväg själva, precis som på den gamla goda tiden. Å vad jag saknar den!

I alla fall; barnen lekte och sen åt vi alla middag ihop, lekte lite till och åkte hem när det blev läggdags. Lika trevligt som alltid att ses. Och så håller vi tummarna att vi inte smittade ner alla andra.

På bilderna ser ni Vide och Moa. Axel var också där, men fastnade tyvärr inte på bild. Han har äntligen börjat gå och då har man inte tid att sitta still och leka!


Idag är det kanelbullens dag och min och Jonas 11-årsdag. Hurra! Vi hade drömmar om biodejt, men brist på barnvakter gjorde att vi la ner. Tråkigt då, men nu känns det nästan bra. Att lämna bort en krasslig tjej är ju inte så kul och vi hade ändå sovit bort hela filmen.

PS. Vi skulle uppskatta om alla villiga barnvakter kunde ta sitt pick och pack och flytta hit. Tack på förhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar