onsdag 16 april 2014

En helg med farmor

I torsdags kom farmor och Moas glädje visste inga gränser när hon såg henne på fredag morgon. Farmor hämtade sen sin skatt på dagis efter eftermiddagsvilan och det hade gått jättebra. Så skönt! Första gången någon annan hämtar. De lekte sedan hemma till pappan kom hem och fixade middag. Mamman kom inte hem förrän sent på kvällen eftersom det stod aw med nya kollegorna på schemat. Jättetrevligt! Och O'connors har verkligen goda burgare.

På lördagen åkte vi runt till bilhandlare medan farmor och Moa lekte, åt lunch och sov middag. Blev inget bilköp, men det är värt mycket att bara få titta och fråga lite. På lördagkvällen gick mamman och pappan på bio (ni märker hur vi har mjölkat ut barnvaktsmöjligheten till max här va?) och såg den halvbra filmen Noah.

Moa och farmor plockade blommor till mamma och pappa

Dags att pynta påskriset! Men Moa ville hellre plocka äggen i och ur påsen..

När Moa sov middag tog vi saken i egna händer och titta så fint det blev! Första gången vi firar Påsk hemma och alltså första gången det är värt att pynta lite.

Varför köpa hårspännen?

På söndagen åkte vi alla en sväng till Gränby C innan det var dags för farmor att åka hem. Alltså, verkligen underbart med så mycket barnvakt en helg!

Sen har veckan rusat förbi. Tänk att det redan är onsdag! Imorgon jobbar jag och Jonas halva dagen var eftersom förskolan är stängd för planeringsdag och sen är vi lediga i många dagar!

Utsikten från nya kontoret i måndags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar