lördag 26 april 2014

Svisch

sa det och så hade ännu en vecka passerat. Den avslutades dock på ett tråkigt sätt, med att hela familjen var uppe kl.2:30 inatt och sanerade såväl barn som Moas säng och golv från kräk. Sen sov vi till kl.6 då Moa vaknade och ville ha vatten. Det fick hon och 3 minuter senare sanerade vi även vår säng och golvet. Efter det var vi alla rätt vakna och den där mysiga lördagsmorgonen uteblev. Klockan 8 ville Moa ha tillslut ha vatten igen och även på ett smörgåsrån med smör på (hon vägrade allt annat, inkl välling) och hittills har det fått stanna i magen. Efter frukost slocknade Moa sittande i soffan och där sover hon än. Liggandes, förstås. När man är sjuk och ynklig får man äta vad man vill och sova hur mycket man vill, så vi går i Moas takt idag och gör inte mycket annat än räknar timmar från senaste kräkningen eller senaste måltiden och undrar när resten av familjen ska åka dit. Att solen skiner och det är varmt som på en högsommarmorgon gör det hela lite lättare, även fast det såklart är bittert att vi inte får vara ute och leka så som vi hade tänkt.

Bjussar på bilder på en frisk Moa som hjälper oss med städningen:


och som är överlycklig över sina nya stövlar och som vägrade ta av dem på hela kvällen (visst är de fina!):


Igår kom morbror förbi på en fredagsdrink i kvällssolen på balkongen och då blev det i vanlig ordning även han som fick läsa godnattsagan

Moa har äntligen lärt sig säga Nisse och sprang omkring och ropade "itte", "itte", "itte" hela kvällen. Men mellan utropen var hon lite skör i humöret och klängig och nu förstår vi ju varför. Hoppas bara att morbror slipper bli sjuk!

Vi avslutar för en gångs skull med en bild på mannen i mitt liv

Önskar er alla en frisk helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar