måndag 21 april 2014

Påsk 2014

Vi har pysslat hemma, umgåtts med vänner och njutit till max av sommarvärmen. Tyvärr har det inte blivit många bilder, men de få som finns kommer här:

Torsdagen bjöd på halv dag och stängd förskola, så här myser jag och vår alldeles egna påskgumma i soffan efter luren. Kan man börja påskledigheten på ett bättre sätt?

På Påskafton började vi med underbar picknick i Stadsparken och fortsatte sedan med påskmiddag hemma hos Jonas, Therese, Ester och Harry med Andreas och Lena.

Småtjejerna lekte jättebra hela dagen och kvällen och hade såklart jättekul i Esters nya, hopfällbara badkar. En för oss ny, men väldigt fiffig lösning. Efter badet somnade barnen och vi vuxna satt och pratade om våra bästa reseminnen och åt alldeles för mycket påskgodis till efter midnatt. Så trevligt!

Igår hälsade vi på i Vänge för korvgrillningslunch och utelek. Vi började med lek och lunch och sen somnade barnen och sov i 2,5 timmar! Hela denna tid satt föräldrarna och hade trevligt i sommarhettan på altanen. Herreminje så varmt! Och härligt ;) 

När barnen tillslut vaknade blev det mellis och såpbubblefest.



Vid det laget hade vinden vänt lite och blåsten gjorde att en tröja fick åka på. Men ändå, fy bubblan (hehe) så härlig dag!

Igårkväll fick Moa bada och vid påklädning lekte hon plötsligt att hon sov

och såhär ser man tydligen ut då. Och sen vaknade hon plötsligt och "skrämde" sin mamma!

:)

Idag är påskens sista dag och den här ledigheten har verkligen svischat förbi! Termometern visar 16 grader nu kl.8:20, så det blir nog en del uteaktiviteter idag också.

1 kommentar:

  1. Haha...gullungen:) ...och vilken fin tröja hon har på såpbubblebilderna!

    SvaraRadera