tisdag 1 april 2014

Kaos

Ja, både hemma och i mitt huvud. Idag är min näst sista arbetsdag på GE. Jag har en hel del att göra och tiden är knapp. Vad gör jag då? Jo, jag får feber! Från ingenstans. Var helt frisk igår och tränade som jag alltid gör på måndagkvällar. Kom hem, duschade och kände plötsligt att jag hade ont i halsen. Gick och lade mig och har sen haft frossa och drömt märkliga feberdrömmmar hela natten, så imorse var det bara att inse att jobba inte var möjligt. Hoppas verkligen jag är frisk imorgon!

Här hemma är det också kaos. Vi har kläder och grejer överallt eftersom vi har utrymt både stora garderoben i sovrummet och klädkammaren och hantverkare som springer ut och in för att åtgärda blåsor på alla väggar runt båda badrummen. Det ska spacklas och slipas några varv och sen målas och just nu är våra väggar så här fina:





De ska bli klara denna vecka är det sagt. Jag hoppas verkligen det!

2 kommentarer:

  1. Ska du byta jobb? Du kanske skrivit om det men isf har jag missat det:) Krya på dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, nu är det dags att testa nåt nytt. Biotech-branschen är så bred så jag vill se en annan bit av den innan jag har blivit för specialiserad. Känns skitläskigt men också väldigt roligt. På måndag är det dags! Och du har inte missat nåt, jag har inte skrivit om det eftersom det först var lite hemligt innan allt var klart och sen blev det liksom aldrig av, så tack för påminnelsen ;)

      Radera