måndag 6 juni 2016

Vilken helg!

Igår hade vi Jonas, Therese, Harry och Ester, Daniel, Madelene och Alice på besök. Barnen lekte och hoppade studsmatta (Alice, 2 år, ÄLSKADE studsmattan och ville aldrig gå av. Inte ens för att bada), vi fikade och sen fick barnen bada i "stora poolen" som vi lovat dem i förväg.

Sen hade alla barn badat klart, mammorna hade fullt upp med att duscha ungar och plocka badkläder och papporna hade helt enkelt inte badat klart. Så lämpligt va? Jag undrar om det inte var det här papporna egentligen hade hoppats på och nästan räknat med hela tiden ;) 

Idag har vi haft en lugn dag. Barnen somnade sent igår och vaknade tidigt idag. Slår aldrig fel! Så vi valde att inte utmana ödet med några ärenden som vi först hade tänkt. Vädret var dessutom ännu bättre än igår då nordanvinden äntligen försvunnit, så att stanna hemma och ta dagen som den kommer kändes helt rätt. Moa ville bada, så det fick hon. Arvid fick också prova spa:t, men gillade det inte alls. Han nöjde sig istället med att plaska med en hink med vatten på altanen.

Sen kom favoritmorbrorn på besök. Han och Moa hoppade studsmatta, vi fikade och sen somnade Moa på soffan med huvudet i mitt knä, mitt i allt prat. Som sagt; sen kväll och tidig morgon.



Arvid passade då på att få lite egentid med Nisse. Det händer ju inte alltför ofta då det finns en storasyster som ständigt pockar på uppmärksamheten. Vägrade solhatten gjorde han också helt plötsligt.

Till middag blev det hämtpizza och efter lite barn-tv sover båda barnen och jag ska snart gå och lägga mig också. En rolig men intensiv vecka väntar med jobb på kund-site och tvådagarskurs och därmed tre stockholmsdagar i rad. Och så kommer moster Erika äntligen och hälsar på oss igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar