lördag 4 juni 2016

Semester

Inte riktigt än, men långhelg och semesteraktiviteter räcker för att man sk få in känslan direkt. Igår mötte jag upp familjen i farstun och sen gick vi över till Vide och grillade och firade sommarhelg med tårta som Moa och Vide hade garnerat tidigare på dagen. Superhärligt! Rullade hem vagnen med en supertest Arvid i vid 20-snåret och hann knappt få på honom pyjamasen innan han somnade. Moa var inte långt efter. Jag var helt slut efter en mastig jobbvecka så kl.22 sov hela huset.

Idag har jag och Moa varit på turné och köpt skor till oss båda och handlat inför helgen. Moa var i akut behov av skor så vi kom hem med både sandaler och sneakers. Sen fick även jag ett par loafers att bryta av sneakersen med på jobbet. Vi hade en jättemysig förmiddag bara vi två. Det händer för sällan. Mellan skoshopping och storhandling fyllde vi på engergireseeverna med korv med bröd och festis.
 
Väl hemma har vi hoppat studsmatta, klippt gräs, vattnat rabatter och odlingar, fixat med klor till poolen och klätt pergolan med tak och väggar och ställt fram möbler på vår nylaserade altan. Vi firade allt fix med att äta årets första grillmiddag utomhus. Superhärligt! Sen lärde sig Arvid att klättra upp på både stolar och bord i lekstugan så nån tid att njuta av vinet och solen och smälta maten blev det inte :)

Nu sover barnen och vi hade tänkt tvätta bilarna, men det kommer inte att hända. Jobbveckan och att jag klev upp 05:30 imorse också känns ordentligt i både kropp och knopp, så istället kör vi filmkväll med chips och dip och så åker Jonas iväg och tvättar passaten imorgon förmiddag istället och så skjuter vi helt enkelt hyundaien framåt på obestämd tid.  Ett mycket bättre alternativ!

Här kommer två bilder som papporna tog igår när hela klanen var på utflykt till nya lekparken
Noa, Vide, Arvid och Moa

Arvid klipper gräs hos Vide

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar