måndag 5 november 2012

Bebismys i Västerås

I lördags åkte vi på dagsutflykt till Västerås. Där väntade en heldag med bebismys tillsammans med Anna, Jon-Emil och deras två underbart söta små tvillinggrabbar Albin och Malte. Lillisen Malte vägde i lördags, två månader gammal, ca 2,9kg, alltså mindre än vad Moa vägde när hon föddes. Han var så liten! Storkillen Albin vägde däremot hela 3,4kg ;) Hursomhelst, vi hade en jättemysig dag med lunch, barnvagnspromenad, bebishäng i soffan, fika och förstås massor, massor, massor med prat om förlossningar, sömnbrist och andra bebisrelaterade grejer. En toppendag!

På kvällen sen fick vi besök av morbror Nils. Moa blev störtförtjust och hängde gärna i hans famn så mycket hon fick. Förutom att leka med Moa åt vi lördagsgodis, förhörde morbror om hans senaste utlandsresa och såg på en värdelös film.

Igår mötte vi återigen upp morbror för en tur på IKEA. Vi var där i pinsamt många timmar, men det blir lätt så när det ska fikas och ammas och tittas på allt från TV-bänkar till plastlådor. En trevlig dag som avslutades med däckbyte och tvättid.

Idag har vi ingenting planerat. Försökte få till en lunchdejt men objektet var redan uppbokat på annat håll, så vi får nog klara oss själva idag, jag och Moa. Ska försöka hinna vika tvätten från igår och sortera in Moas urvuxna kläder i en av alla plastbackar vi kom hem med från IKEA. Nånstans ska vi nog klämma in en promenad också.

Ännu en magträningsbild, fotad för några veckor sedan. De senaste bilderna ligger fortfarande på kameran...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar