måndag 15 april 2013

Att inreda barnrum - dagens I-landsproblem

Vi har en del vi vill fixa i nya lägenheten. Helt sjukt med tanke på att den är helt ny, men det rör sig bara om ytskikt på några väggar så vi har inte blivit helt galna ;) Moas rum är prio ett. Det har just nu helvita väggar och det känns inte så kul. Vi vill ge henne ett mysigt rum, så tapeter ska upp a.s.a.p. Morbror Nisse har lovat att ställa upp :)

Igår tog vi en promenad bort till Nordsjö färg för att kolla på några alternativ. Tyvärr är utbudet av barntapeter gigantiskt...hur i jösse namn ska man kunna bestämma sig?! Jag går från färgbomb till betydligt mildare färger. Från fondvägg till ett par väggar till alla väggar...ja, ni ser ju!

Här kommer en bildbomb på tapeter som alla är favoriter, fast på olika sätt :)

 Casadecor har fina älgar som skulle vara fin såväl som fondvägg som på fler väggar
 Majvillan har en söt sagovärld...men är jag redo för så här mycket rosa? Isåfall skulle vi göra som övre, vänstra bilden nedan, med fondvägg och resten vitt.

 Midbec har en uppsjö av söta motiv. Gillar verkligen lejonen till vänster i denna bild! Men är de för trista rent färgmässigt? De skulle antingen hamna på en eller två väggar. Resten enfärgade. Förmodligen vita.
Denna stora nalle skulle nog bli fin som fondvägg som prinsesskronorna nedan, eller? Antingen rosa eller beige. Men, återigen, hur mycket rosa är ok?


Bilder från Nordsjö färg, Majvillan och Midbec

Det här kan man ju googla på i evigheter också, men nu får det räcka för idag. Klockan är mycket och man vet ju aldrig hur nattskiftet blir...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar