söndag 23 mars 2014

Fjällnora

Idag packade vi matsäcken redan kl.8 och kl.9 mötte vi Vide och Axel med föräldrar i Fjällnora. Där lekte barnen med kottar och pinnar och snavade över rötter och sen grillade vi korv, gungade, åkte rutschkana och fikade igen innan Moa bokstavligen skrek av trötthet och vi packade ihop och åkte hem. De andra barnen stapplade också omkring av trötthet, men Moa gick in i väggen först. Lite märkligt att klockan är 13 och vi är hemma efter flera timmar ute på utflykt. Vi åkte liksom hem när alla andra kom dit.

Hursomhelst, vilken hit! Så kul och skönt att komma ut och barnen hade jättekul. Detta kommer definitivt att göras om snart. Härliga, härliga vår! Moa somnade i bilen efter 2 minuter och efter att ha svept en mugg vatten somnade hon sen om hemma i sängen. Hon dricker vatten som en kamel just nu. Vi tror det är på grund av grillkorven hon åt till lunch ;)





Nu ska mamman och pappan också passa på att vila lite. Det här med att Moa tycker att morgnarna börjar kl.5 tär onekligen på en i längden...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar