lördag 8 mars 2014

Välkommen underbara vår!

Ja, vad säger man? Dryga tio plusgrader och strålande solsken gör ju vem som helst lite fnittrig och tacksam över livet, men hur gulligt är det inte när två småtjejer visar det på det här sättet?

Vi hade lekdejt med Noomi och Karin i lekparken och efteråt hade vi tjejmiddag hemma hos oss. Än låter de morsorna vara med iallafall :) Papporna hade antingen åkt till Stockholm på grabbkväll eller hade fullt upp med att renovera köket. Tack och lov är det inte vi som renoverar den här gången..!

Här kommer fler bilder från senaste dagarna:

"Kom kompis, vi sticker!"

"Okej!"

Älskade ungar! De här två har verkligen umgåtts sedan de var 6v gamla och nu busar de, skrattar och kramas (och bråkar) tillsammans. Så fint! Och vilken tur att jag och Karin valde samma barnmorskemottagning och sen sprang på varandra mitt på Vaksala torg så att vi kunde bli så bra vänner under vår mammaledighet. Man måste älska ödet eller slumpen eller vad det nu är som styr ibland.


Moa hade fullt upp med att samla alla stenar hon såg i sin hink i dag och var inte alls sugen på att gå in när det blev matdags (vi var ute både på förmiddagen och eftermiddagen, jag säger ju att vädret gör en lite knasig)

Här röjde Moa som bäst i kökslådorna när hon helt plötsligt fick ett akut behov av att krama snutte-kaninen. Så akut att det tydligen inte ens fanns tid att sätta sig ner först.

Nu ska jag njuta av lugnet med en kopp te och friidrott och invänta farmor och farfar som kommer om ca två timmar (Jonas är som sagt i Stockholm och kommer nog inte hem före midnatt, så han orkar jag inte vänta in). De är på hemresa från Kanarieöarna och stannar här till imorgonkväll innan de tar sista etappen hem.

Imorgon ska det bli ännu finare väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar