lördag 3 januari 2015

En in, en ut

Nu är vi hemma! Och med oss hade vi en hel del julklappar så nu är det rensning som gäller. Vi kan inte spara allt, då ryms vi inte själva snart. Jonas har burit upp 4 kartonger från förrådet och dessa ska sorteras i spara, skänk och släng. Går riktigt bra hittills. Det är liksom saker som vi inte ens packade upp på Murargatan. Kursböcker, gamla inramade foton m.m. 

Bland Moas grejer ska det också rensas, men mest ska vi sortera ut leksaker som hon växt ur och inte leker med längre. Det kommer ju en lillebror som ska ta över dem sen, så än är vi inte redo att slänga/skänka så mycket, mest trolla fram plats för grejerna i förrådet. Det är alltså därför vi börjar med att hårdrensa bland våra gamla saker, för att skapa plats för leksaker i förrådet.

Just nu drömmer jag om den dagen vi kan sälja bort fem lådor leksaker på en loppis, men det är väl några år dit antar jag...


Igår när vi kom hem lät vi Moa leka med pepparkakshuset och det tog inte länge förrän stora delar av dekorationen började ramla lös. Startskottet för utstädningen av julen kan man kanske säga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar