söndag 12 april 2015

Första dagisracet

I fredags lämnade och hämtade jag Moa på förskolan själv (Arvid var med såklart) för första gången sen Arvid föddes. Det gick bra, mycket tack vare att de var utomhus. Känns ju väldigt mycket krångligare att få av eller på Moa hennes kläder samtidigt som jag har Arvid på armen..

På väg till förskolan
 
Igår hade vi underbart väder, så efter handling på förmiddagen, lunch och vila gick vi ut på picknick i en lekpark i närheten. Grannpojken Theo och hans föräldrar anslöt och vi spenderade nästan två timmar på en filt på gräset, i sandlådan eller i rutschkanan. Ljuvligt! Arvid sov i vagnen hela tiden.

Idag är vädret motsatsen från igår: blåsigt och regnigt, så vi plockar och städar inne och på balkongen. Sen får vi se vad eftermiddagen bjuder på.

Morgonmys i babygymmet. Den ena för stor och den andra för liten, men tillsammans hade de det mysigt, iallafall en stund.
 
Vi har även testat ergobabyn för första gången. Lite krångligt, men blir nog bra med lite träning. Arvid somnade i den. Det tolkar jag som ett bra betyg. De stora påsarna under ögonen är resultatet av nattens (eller de senaste veckornas) minimala sömnintag.  

Far och son. Mina killar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar