måndag 6 april 2015

Påsk 2015

I torsdagskväll kom farmor, farfar och faster till stan för påskfirande och såklart för att träffa Arvid för första gången. Eftersom vi inte visste hur bebisstatusen skulle vara då vi bestämde att de skulle komma ner så bodde de på hotell ifall att vi skulle vara nyss hemkomna från BB eller så. Nu var vi inte det, men det var rätt skönt ändå att inte ha tre pers boende här hela helgen. Nätterna är ju som de är...totalt oberäkneliga.

Vädret har varit rätt trist, men att sitta inne i lägenheten hela dagarna stressar vem som helst, så nån sväng ut varje dag, till en lekpark eller på promenad har det blivit. Sen har resten av tiden ägnats åt lek med Moa och bebisgos med Arvid, fika och mat.

Idag åkte farfar och faster hem igen medan farmor stannar lite till. Det var också för att täcka upp barnvaktsbiten om lillebror skulle ha valt att komma efter bf. Nu får hon assistera oss på annat vis istället. Jonas börjar jobba igen imorgon, så istället för att behöva fixa två barns morgonrutiner och hinna lämna på förskolan i tid på egen hand får jag alltså hjälp några dagar till. Skönt! Moa ska bara gå på förskolan imorgon och på fredag. Onsdag och torsdag får hon vara hemma med mig, Arvid och farmor.

Vår!

Arvid sover gott medan Moa leker i lekparken

Vi provar napp! Ibland tar han den och suger som om livet hängde på det, medan han andra gånger inte alls är intresserad

Mor och dotter

"Jag tycker om Arvid"



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar