måndag 7 januari 2013

Vardagen

Idag har pappa Jonas börjat jobba igen och jag och Moa har fått klara oss själva. Efter en rätt bra natt gick det alldeles utmärkt. Moa gnydde några gånger under natten, då fick hon nappen och somnade om. Sen var hon även vaken en sväng vid femsnåret och hoppades på käk. Det fick hon inte. Istället somnade hon om redan efter en timme. Det får man väl ändå se som ett framsteg?!

Idag har vi lekt, sovit, ätit gröt och gått en riktig långpromenad med handling på hemvägen. Angående gröten så ökar vi fortfarande sakta på mängden för varje gång. Dock inte med ett kryddmått i taget längre. Herregud, då skulle hon ju hinna börja skolan innan vi nått en full portion. Nej, lite fortare än så kör vi på och det går hur bra som helst. Nu är vi uppe i tre matskedar och fick Moa bestämma skulle hon nog gärna äta det dubbla. Det är ju så gott!








Resten av veckan börjar också ordna upp sig. Det är diverse mammagruppsträffar och vanliga kompisträffar inbokade och som grädde på moset ska vi även tvätta på torsdag. Välkommen vardag, du är konstigt nog efterlängtad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar