söndag 5 oktober 2014

Date night

Igår hade Jonas och jag oceaner av tid för bara oss (med våra mått mätt alltså) och det var så mysigt! Först ett par timmar på stan innan farmor och Moa mötte upp för kanelbullefika, lek och lånande av böcker på biblioteket. Det krävdes tydligen att bibliotekarien farmor kom hit för att vi skulle masa oss till biblioteket, men nu lär det bli fler gånger eftersom Moa älskade stället och vi fick med oss böcker hem som ju måste lämnas tillbaka.

Efter dusch och fix hemma cyklade jag och Jonas sen tillbaka till stan för middag och bio. Vi fick en smartbox i bröllopspresent som vi passade på att utnyttja och fick därmed oxfilépasta, kaffe och en fin och över förväntan god tryffel till middag. Trevligt! Bion blev Maze runner som väl kan få 3 popcorn av 5 i betyg. Ingen höjdare alltså, men bara bio i sig är en sån lyx att filmen är av mindre betydelse ;) En efterlängtad barnfri kväll som var välbehövlig för oss båda.



Idag myser vi hemma i pyjamas, jag och Jonas städar och plockar och farmor och Moa bakar blåbärsmuffins. Efter middagsluren måste vi sen göra den obligatoriska veckohandlingen så att vi överlever veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar