fredag 3 oktober 2014

Första natten i nya sängen

Hur gick den då? Jonas säger att han knappt har sovit mellan 1 och 4, så man kan väl summera den som lite sisådär, men det är nog inte pga sängen eftersom vi haft flera nätter under senaste månaden som sett ut precis likadant. Så det råkade nog bara bli en dålig natt precis den natten vi valde att byta säng. Lite typiskt kan man tycka. Det största problemet med själva sängbytet var nog faktiskt att det nu inte finns något spjälskydd som håller napparna kvar i sängen, så flera av gångerna som hon var ledsen berodde det enbart på att hon inte hittade napparna. Suck. Nattningen tog farmor och den gick jättebra. Hon satt bredvid sängen medan Moa lugnt låg kvar och somnade efter ca 15 min.

Vid 6:30 kom hon tassande in till vårt rum och kröp upp i min famn. Så mysigt! Och hon var så stolt över att ha sovit i sin nya säng och att hon själv kunde klättra ur och komma till mamma och pappa när det var morgon. Gullungen.

Idag är hon hemma med farmor, så jag och Jonas kunde samåka till jobbet tidigt imorse. Vilken lyx! Eftersom det är regnigt och ruggigt ute var det extra skönt att vi båda kunde lämna cykeln hemma.

Trevlig fredag kära ni!

2 kommentarer:

  1. Spännande med sängbyte! Inte klokt vad tiden gått fort.. Funderar också på när det är dags. Har köpt en växasäng på Blocket som ska få lite uppfräschning först men kanske blir det byte under hösten här med:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är så duktig som orkar renovera. Alvas kök blev ju så himla fint! Jag var också inne på en begagnad växa/juniorsäng först och har spanat på blocket ett bra tag, men när vi sen bestämde att vi skulle ta en stor säng på direkten så köpte vi en ny istället. Små sängar hinner ju knappt nötas innan de byts ut, men att köpa en fullstor säng begagnat ville jag inte göra. Ska bli spännande att följa er när Alva får uppleva friheten med att klättra i och ur sin säng själv :)

      Radera