fredag 20 februari 2015

Blodprov

Den där klådan jag nämnde i förra inlägget fortsätter att hamna i fokus. Jonas skulle så snällt köpa Tavegyl till mig efter jobbet i onsdags, men fick då veta att den är receptbelagd. Så igår ringde jag upp barnmorskan och efter att ha överlagt med sin kollega tycker de att jag absolut måste komma in och lämna blodprov för att utesluta hepatos. Jahapp. Fastande sedan igårkväll kl.22 lämnade jag blodprov imorse. Det är väl egentligen ingen som tror att det kommer att visa något, utan man vill bara försäkra sig om att så är fallet. Och det är väl lika bra. Hepatos är inget man vill ha, den slutsatsen var lätt att dra efter att ha läst lite på 1177. Anita trodde att hon skulle få provsvaren redan i eftermiddag. Hoppas. Det vore skönt att få veta innan helgen. Jag fick också tavegyl utskrivet, så jag hoppas att jag hinner hämta ut det idag ifall kliandet kommer ikväll, för natten till idag var inte rolig. Jag har vaknat flera gånger av att jag har kliat mig frenetiskt på armarna, så antalet timmar jag har sovit i natt är inte många. 6 veckor kvar till BF och nu kommer sannerligen krämporna på löpande band...

Som tur är så är det fredag idag och imorgon äntligen helg. Ska bli skönt. Tyvärr var vi tvungna att avboka lekdejt och middag eftersom jag är så himla trött, men en lugn helg på hemmaplan är vad jag behöver nu. Vi får se till att få till den där lekdejten så snart jag har återhämtat mig lite. Det är tur att vi har så förstående vänner.

I Vemdalen tog vi profilbilder och igår kom de på mailen. Det här är numera vad kunderna får se när mitt CV presenteras för dem. Man känner sig ju inte direkt som sitt vackraste jag när man är i slutet av en graviditet, men en professionellt tagen bild är ju ändå bättre än en privat bild där Moa är halvt bortskuren :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar