söndag 14 augusti 2016

Från noll till hundra

Igår åkte vi på utflykt med Vides familj till stadsparken i Sala. Där finns en stor och fin lekpark, så vi lekte, hade picknick, lekte mer, åt lunch, strosade i parken, lekte mer och sen när ögonen föll ihop på småbröderna åkte vi hem. En riktigt lyckad dag! Vädret var riktigt oktoberaktigt på morgonen, men sen sprack det upp och solen och värmen kom och gjorde dagen mycket bättre.








Efter lekparksutflykten spenderade jag och grannens 11-åriga dotter 1,5h i blåbärsskogen och kom hem med ca 4L var. Solen sken och bären var många, så det var riktigt härligt i skogen.

Efter skogstur och middag lekte vi i trädgården en stund. En ljuvlig sommarkväll till. Tack för den! Trodde de var slut för i år... Arvid åt ett äpple från trädet också. Vilken lyx!

Idag har jag och Moa bakat bullar av alla storlekar och former. Först enligt recept, men de blev så stora, sen enligt egna mått, i lagom storlek, sedan gjorde Moa bollar och jag gjorde gammelmormorbullar (snurror) och så avslutade Moa med avlånga korvar. Nu sitter vi och längtar efter mellanmålet då vi ska provsmaka dem


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar