torsdag 11 augusti 2016

Ingenting

Idag har vi gjort ingenting. Alltså, verkligen. Ingenting. Sen har vi ju ändå gjort massa saker, men inget som liksom räknas. Inte ens tvättmaskinen har gått. 

Vi vaknade upp (lite för tidigt) till regn och 8 grader, så det blev en soft morgon inomhus och sen fortsatte den linjen ända till efter mellanmålet då jag och Moa tog tag i dagen och gick ut på en promenad/cykeltur. Moa kan ju cykla nu! På riktigt! Idag lärde hon sig även att starta själv, så nu kan hon verkligen cykla. Så häftigt!

Arvid tog en taktikvila redan kl.8 imorse i min famn i soffan, framför Barnkanalen. Så mysigt! Vet inte när han sov så sist. Lilla plutten.

Regnet slutade redan på förmiddagen och efter lunch var vädret riktigt bra. Båda barnen vaknade dock som sagt för tidigt, så efter lunch, medan Arvid sov, ville jag hålla Moa inne och lugn för att även hon skulle vila lite = bokläsning och tv och så provade vi hennes nya spel som hon fick i födelsedagspresent.

Första omgången gick bra, men sen ville Moa spela efter egna regler, så det slutade med sura miner och att vi plockade fram mellanmål istället :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar