måndag 4 november 2013

En sån där dag och just ja; vi ska till Thailand.

Idag hade jag fyra enkla saker att göra på lab och två av dem gick åt skogen. Helt utan anledning. Jag kastade fel celler i soporna och frös in fel prov. Sådärja. Vad man kan bli trött på sig själv ibland! Ska bli skönt med semester ;-)

Under helgen har vi fixat lite inför resan som jag tydligen glömt bort att presentera närmare här på bloggen. Så vi kan väl börja där: På lördag morgon åker vi till Thailand! Vi börjar med 10 dagar i Khao lak och fortsätter med 10 dagar på Kamala beach. Känns märkligt och otroligt lyxigt att få vara borta så länge. Vi ska vara lediga och göra precis det vi gör hemma. Fast i värmen. Och så slipper vi städa, tvätta och laga mat. Kvar på vad vi annars gör hemma är nog att leka med Moa. Så det är väl det vi ska göra då :-) Jag har sagt att det här är vår smekmånad som vi tar ut i förskott, för en sån här resa kommer vi nog aldrig oss iväg på igen. Alltid nåt ifall vi aldrig orkar gifta oss...

Helt ärligt så är ju tiden perfekt. Det är mörkt, grått och trist här hemma. Jonas är föräldraledig och eftersom jag var föräldraledig hela sommaren så kunde jag spara min semester och ändå få ledighet på sommaren. Den enda lilla pusselbiten som vi i förväg inte kan säga med säkerhet kommer att passa är ju vad vår kära dotter tycker om det här äventyret. Men jag menar, bada, leka i sand, slippa stora bylsiga kläder och tunga stövlar och ha både mamma och pappa runt sig hela dagarna, varenda dag. Vad kan gå fel? Förhoppningsvis inte mycket!

Vad har vi för packningsstatus? Jo, reseapoteket är i det närmaste komplett. Eller, det är nog faktiskt det nu. Moas badskor som vi beställde via nätet i torsdags låg i brevlådan idag och passade jättebra. Badkläderna vi köpte i somras kan hon tack och lov fortfarande ha och i övrigt är det ju samma kläder som annars som hänger med. Barnmat så vi klarar resorna måste inhandlas och surfplattan ska fyllas med saker som fascinerar en 1,5-åring en stund och sen är vi redo att åka! Vad jag och Jonas själva ska ha med har vi inte ägnat en tanke, men Moas packning studeras i detalj. Vi slänger väl ner några bikinis och ett par badshorts, solbrillor och solkräm i väskan på fredagkväll och hoppas att resten löser sig :-)

Under helgen som gick fick vi förresten spontanbesök av moster Erika. Så kul! Moa var överlycklig :-)

Här hade jag planerat in några bilder. Men det funkar visst inte idag :-(

God natt!


3 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du var föräldraledig.

    Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

    Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

    Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

    Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
    www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

    Vänliga hälsningar
    Rafael
    AFA Försäkring

    SvaraRadera
  2. Men åh vad härligt med Thailand, ni kommer nog få det helt underbart. Och Moa kommer nog må hur bra som helst i värmen med både mamma och pappa under så lång tid. Vi reste med Selma till Australien och det gick hur bra som helt. Hon var ju lite mindre och orörligare då men kommer gå toppen ändå...hihi! Ska bli roligt att se hur ni har haft det sen:) Kramar Linnéa

    SvaraRadera
  3. Njut av resan och må så gott alla tre! =) Kram!

    SvaraRadera