torsdag 21 november 2013

Thailand dag 11 Regn och japanska paparazzi

Idag har det regnat hela dagen. Otroligt tråkigt! Kamala Beach är gjort för sol och bad, nåt annat finns inte här. Så vi har hängt på hotellet idag, sett Pippi, Nicke Nyfiken och Teletubbies på surfplattan och lekt med allt som kan tänkas roa en instängd 16-månaders.

Vi trotsade i och för sig regnet i förmiddags för att gå till en stormarknad och köpa mellis till Moa, så helt instängda har vi inte varit. En halv vattenmelon för 5,50kr och en halv papaya för 6kr och bröd fick det bli. Ungen vägrar allt som har med yoghurt att göra, så det försöker vi oss inte ens på längre. Banan är däremot en hit igen och något hon ofta får, men det är ju kul med variation och Moa hälsar att papaya som äts med sked direkt ur skalet som mellanmål är så himla gott! Och jag håller verkligen med, så det blir nog fler inköp av den sorten framöver :)

Jo, en sak till; vi kom tillbaka til hotellet från middagen samtidigt som en busslast med japaner anlände. Utan att vi förstod hur det gick till stod helt plötsligt 10 japaner framför oss med mobilkameran i högsta hugg och fotade Moa som galningar samtidigt som de pratade upphetsat till varandra och gjorde miner och ljud till Moa. Moa i sin tur växlade mellan att svara med illtjut, skratt och stora leenden och stirra väldigt förvånat på dem. En väldigt rolig och ytterst märklig situation! ;)

Utsikten från balkongen och poolen som vi ännu inte har testat. Stranden ligger ca 100m från poolen.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar