onsdag 20 november 2013

Thailand dag 5-7

Vi har det fortfarande bra. Moa fick värmeutslag på ryggen under andra dygnet här och sedan spred det sig över magen också. Ett besök på ett apotek slutade med en salva som vi smorde på på kvällen och imorse var utslagen nästan borta. Skönt! Moa har inte lidit alls, men det ser ju inte så kul ut med röda knottror överallt.

Själv har jag fått nåt skit i ögat som gör det alldeles rött. Jag känner inte av det överhuvudtaget, men det är ju värdelöst ändå eftersom jag ju inte vill ha linserna i. Visade upp även det på apoteket och fick  droppar att droppa i ögat i några dagar. Nu är vi inne på kurens tredje dag och ögat börjar äntligen se normalt ut igen. Skönt! Imorgon ska vi ut på båttur, så då vill jag kunna ha linser igen.

Igår stängde regnet in oss på hotellet på sena eftermiddagen och när det väl lättade var det för sent att gå ända in till byn för att äta middag, så vi tog en promenad längs stranden och hittade Peter's bar, en enkel restaurang och bar med möbler direkt i sanden under några träd. Maten var jättegod och förde oss tillbaka till våra backpacking-äventyr då enkla ställen som detta var de enda ställena vi hängde på. Hotellet vi bor på nu är ju, utan att vara lyxigt på nåt sätt, inte direkt det Thailand vi sett förut. Och det säger nog mer om hur vi bodde då än hur vi bor nu ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar