lördag 30 november 2013

Thailand dag 19

Dag 19 började bra med massa lek och bus på stranden. Det var molnigt och därmed inte stekhett, utan perfekt lekväder. Moa somnade sen som en stock i vagnen och då kom åskan och störtregnet. Resten av dagen tillbringades därför på rummet där Moa sov i nära 3h.

Efter spaghetti bolognese till middag på vår favoritrestaurang hade Moa sen show för hela Kamala Beach. Först på restaurangen och sen hela vägen hem. Hon sprang in i butikerna och lekte med försäljarna, sprang längs gatan och tjoade och vinkade till alla som såg på henne. Vi har aldrig varit med om nåt liknande! Vi kände oss som en kändisparad som alla ville se och vinka till och där Moa var den stora stjärnan. Väl hemma tittade vi som vanligt på geckoödlorna i taket utanför rummen i typ en kvart och nu har vi kraschat i sängen. Jonas läser, jag bloggar utan internet och Moa ser på Nicke Nyfiken. Klockan är 21:20, så så fort Moa har varvat ner lite mer blir det sängen för henne. Vilken kväll!

Imorgon är vår sista dag här, för tidigt på söndag morgon lyfter planet hem till Sverige. Vi ser faktiskt fram emot att komma hem nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar