torsdag 28 november 2013

Thailand dag 17-18

Vi fortsätter i samma anda: leka, bada, sova/slöa i solstolen, bada lite mera och bara ha det bra.

Moa har dessutom fullt upp med att hinna leka med all hotellpersonal. Imorse sprang hon skrattande genom hela hotellkorridoren rakt till städtjejen, som dessutom är lika glad i Moa som Moa är i henne :) Tyvärr tycker Moa dock inte om att bli upplockad och buren, något de flesta gärna vill göra, och då kan det bli lite sura miner om de inte fattar vinken i tid.

Men idag gick det bra en kortis iallafall :)

Och såhär sov hon inatt, vår alldeles egna lilla Pippi Långstrump!

Dagens poolbild. Det här hotellet gästas till 95% av kineser och det kan man se många nackdelar med, men en stor fördel är att vi iallafall får ha poolen för oss själva ;)

Innan vi gick upp på rummet för dusch och mellis gjorde vi av med det sista springet i benen i hotellets Kids club. Det låter otroligt flashigt men är egentligen inget annat än ett stort rum med sjaskig heltäckningsmatta och en bunt mer eller mindre trasiga leksaker mot ena väggen. Jag tycker det är sunkigt som bara den, men Moa älskar att röja runt där, så då får hon väl göra det då. Ibland. 




Och sen går vi all in med handspriten!

Ikväll äter vi takeaway middag i lugn och ro på balkongen medan Moa sover i rummet. Efter flera dagar med för lite sömn var en tidig kväll något Moa verkligen behövde...och vi också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar