söndag 30 november 2014

Premiär på Leos och första advent

Igår var en effektiv dag. Vi började med julgransshopping på Bauhaus och gardinstångsinköp på IKEA på förmiddagen och efter en vilopaus hemma mötte vi upp Elsa, Maria och Fredrik för denna familjs första besök på Leos Lekland. Och vilken hit! Tjejerna hade så himla kul i alla bollhav, hinderbanor och rutschkanor av olika storlekar. Den gravida mamman var väl inte till jättestor hjälp förutom som väskvaktare, så de andra föräldrarna fick offra sig i de stora rutschkanorna och krypa efter de första varven i hinderbanan. Men jag tror faktiskt att de tyckte det var rätt kul. Jag hade gärna bytt med dem iallafall.

Moa redo att köpa julgran 

Shopping gör en hungrig, så när Moa skrek "jag vill ha korv!" vid kassan på IKEA så blev det så.

 Leos!



Idag har varit en hemmadag med lång mysfrukost, städning, långkok, upphängning av gardinstång och massa lek och bus. Sen hann vi med lite adventsfika innan vi cyklade iväg till Botaniska trädgården för att kolla in årets adventsfyrverkeri. Och alltså, den här stan vet hur man firar in advent! Det är dock inte så lätt att få fina fyrverkeribilder, så det här är allt som blev:





Moa hade inte sovit på hela dagen, så hon somnade i cykelstolen på väg till parken och var nyvaken och lite spak precis när allt smällande drog igång. Hon blev först lite ledsen, men som tur var hade vi hörselkåporna med och efter en stund var hon mer nyfiken än rädd. I pappas famn är man alltid trygg


Det var första gången vi prickade in fyrverkeriet, men absolut inte sista! Det var jättefint och imponerande och med passande musik som höjde stämningen ordentligt. Nästa år firar UNT, som sponsrar hela grejen, 125 år och då ska det bli det största fyrverkeriet någonsin. Ser redan fram emot det :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar